Ardogileak
Garagardogileak
Sagardogileak
Likoregileak

Amama
Euskal gazte zaindariak! Naiara eta Joanesen ardoak beren irudian daude… kementsuak, freskoak eta etorkizun handikoak!
Irulegi

Apelxenia
Joan eta Miren azokara etortzen zaizkigu! Azkaraten finkatu bikotearen lehen uzta! Eta gainera sopresa batekin Senperera etorriko dira!
Irulegi

Aristu
Nafarroa naturala! Modernoa, digerierraza eta indarrez betea, Ibonen ardoak lehertzen egiten dira lehengo uztak eguneratuz gure plazer handienerako.
Nafarroa

Aztarnak
Irulegi deiturapean diren inguruko beste etxaldeentzat (eta Atxik! Azokako parte hartzaile) lan eginez gain, bikote gazteak bere abentura propioari ekiten dio ere, eta bere lehen uzta ezagutaraziko digu!
Irulegi

Baztango xurie
Mahastiak Baztanen, sinetsi beharra zegoen… baina, orduan, alsaziar mota bat landatzea, gure mota endemikoez gain, Ana eta Iñaki besterik ez ziren hori pentsatzeko! Eta nolako arrakasta!!!
Nafarroa


Chai Cotier
Julien ardogile artisaua da eta Lehuntzen finkatu da. Bere mahatsen (BIO noski) bila joaten da han eta hemengo lagunen etxaldeetara… Preseski, azokan izanen den Vincent “Frédignac”-ek, bere mahats batzuk ditu Julienen ardo edizio batzuetan!
Lehuntze

Dominica
Kataluniatik itzulita, eta zehazkiago Prioratetik, ardoaren filosofia perfektua baitute han, Bixente eta Diane herrira itzuli dira, eta lehen uzta izugarria sinatu dute 2021ean!
Irulegi

Egiazki
Fourt anaiak, gure bazkal eta afalondoko zaindariak! Gure likoreen identitatea gordetzen jakin izanak, alkoholaren eta azukrearen arteko oreka menderatzen duen aldi berean, espiritudunaren profila modernizatzen du.
Senpere


Goienetxea
Irulegiko sormarkan berriki sartu diren txikien artean, Bixenteren ardoak etorkizun handikoak dira… Adi! Ardo zoragarriak!
Irulegi


Hegaldaka
Benetako mahasti lorategia osatzen dute Christianen 2 hektareak, ardo zurirako soilik landatuak! Bere ardoak lurraldearen arnasa darama, gure plazer handienerako…
Irulegi

Mastoi
Txakolinaren berpiztea! Hemen, Bizkaiko Txakolina izendapenaren pean. Iaz azokako bisitari gisa ezagutu genituen… 2025ean dastatuko dugu!
Izurza (Bizkaia)

Domaine du Fréa
Burg magaleko ardoak Béruriers estiloan! Bordele, maite dugun gisan, aparaturik gabe eta plazer izugarriz!
Bordeaux

Frédignac
Bordeaux bat? Bai, baina desberdina orduan! “Merlot à la bouche”, “Le canon de la goulue”… Vincent Côte de Blayen dago, eta askatasun batzuk hartzen ditu fruituz eta edangarritasun handiko uztak proposatzeko!
Bordeaux

Mons la Graveyre
Aurélie’s calling! Mons punk bat da, arreta handiz moldatua. Anpioi eta barrikan hazia den Bordeaux naturala da, ezkontza eskaera baterako aitaginarreba bat konplituko duena baita ere zure lagun eko-terrorista onena.
Bordeaux

Peybonhomme
Rachel eta bere anaia Blayeko ardoetan oso indartsu dabiltza! Ardo argitsuak, freskoak eta zuzenak, guztiak biodinamikoak 2000az geroztik!
Bordeaux

Renaissance
Ez da ohikoa Bordeaux ardo bat biologikoan izatea (gutxienez) 1953. urteaz geroztik… Orduan, Hara Kiri eta Charlie Hebdo aldizkarietako taldekideek etiketa guztiak marrazten dituztenean, are eroagoa da!
Bordeaux

Bonneton Alezan
Kasu, ardo eta mahastizain koloretsuak! Erabat artisten ardoak dira… ;-)!
Rhône

Potlatch
Ardogilea? Idazlea? Historialaria? Mathieu hori guztia batera da eta gehiago ere! Onena da hura ezagutzera etorri eta hitzaldian entzutea…
Rhône

Laetitia Castaingt
Zukua, zukua, zukua!! Ona da eta berriz eskatzen dugu, berriz eta berriz…!
Loire

Chai Amandine et Quentin
Orléansko eskualdetik dator… harrigarria ezta? Pinot beltza, pinot meunier, chardonnay… kasu, adiktiboa!
Loire

Domaine du Mortier
Cyril eta Fabien anaiek, Bourgueilgo San Nikolas etxalde ederraren buru, lurretik eta naturatik hurbilen dauden ardoak eskaintzeko lan egiten dute.
Saint Nicolas de Bourgueil (Loire)

Julien Pineau
Loir eta Cher handia!! Rock ‘n’ roll da, bizia da, ona da, atsegina da eta askoz gehiago ere!
Loire

Julien Prével
Montlouis-sur-Loire modu naturalean! Talentu handiko autodidakta librea, bere ardoak bere antza dute eta lehen bailehen dastatzekoak dira!
Montlouis-sur-Loire (Loire)


Le Bout du Monde
BergeROCK! Verok eta Olivierrek berehalako plazerra sortzen duten Périgordeko ardoak proposatzen dizkigute, fruituz beteak eta lagunen artean dastatzekoak, The Clash bozgorailuetan!
Perigord

Pauline Broqua
Aveyron naturala eta rockeroa deskubritzeko aukera paregabea!
Perigord



Maverlan
Olivier, Geo Trouvetou edo Ungenio Tarconi izan liteke, beti esperimentatzen edo ardomunduari buruz gogoetatzen. Nord-Pas-de-Calaiseko meatze-hondarkin meta baten gainean ditu mahastiak, mahats mota ahantziak edo hibridoak… baina non geldituko da?
Charentes

Ostalad’oc
Tokia gazteei utz diezaiegun! Evak zuku fresko eta digerierraza ardotzen du Cahors-eko goi-ordokian.
Cahors

Beauregard Mirouze
Ardo biodinamikoa, autonomoa eta Corbières eskualdeko laborarixa. Ez dugu guk esaten, Karinek dio!
Languedoc

Bernatas
Limouxen dauden Bernatas anaiek mantra eder honekin beren konpromisoa azpimarratzen dute: “Etxaldean, naturak eskubide guztiak ditu”!
Limoux

Cave apicole
Sylvain eta Olivier, erlezain-mahastizainak, atx, barka… ‘erle-mahasti-zainak’ Fenouillèdesen!
Languedoc


Débit d’ivresse
Luc Devot, Jajakistan libre eta biziko herritarra!
Languedoc

Bascule!
2019etik, lurraren inguruko ardoak egiten ditugu, digerierrazak, mahatsa eta edalontziaren artean ahalik eta bitartekaririk gabe… Ederra da, ezta? Eta ona gainera!
Languedoc


Temps des cerises
Avanti Populo’, ‘Les lendemains qui chantent’, ‘La capitulation ne paie pas’… edizio baten izen bezala entzuten dira, ezta?! Gainera, mahastiak ‘Le Temps des cerises’ du izena 😉!
Languedoc

Vin vogueur
Tunisiako mahatsondo autoktonoak, hartzidura naturala, garraioa belaontzian… aurrera, piratak!.
Tunisia