Martxoaren 29a larunbata
10:00 — Ateen irekitzea

40 ardogilek (ardogile, garagardogile, sagardogile, likoregile) eta 25 liburugilek (argitaletxe, idazle, liburu-denda) beren ekoizpenak aurkezten dituzte egun osoan.
11:00 — Aritz Ibarraren aurkezpena

Aritz Ibarra Agirrezabalen aurkezpena Aldaxka pozoituak (Martin Ttipia Kultur Elkartea & Nabarralde, 2024) bere eleberri grafikoari buruz.
Euskaraz.
12:30etik aitzina — Chefen platerak

Cédric Marinello, Donibane Lohizuneko “Bar Basque” jatetxeko chefaren platerak.
Cristelle Gautier, biologikoan lan egiten duen chef eta baratzezainaren eta Alison Arraud, Angeluko perretxiko hazlearen platerak.
14:00 — André Rosevègue-n mintzaldia

Décoloniser l’espace public. Pourquoi ? Comment ? gaiari buruzko mintzaldia André Rosevègue-en eskutik, Guide du Bordeaux colonial liburuaren koordinatzailea.
Frantsesez.
15:00 — Mirentxu Ibargarairen tailerra

Mirentxu Ibargaraik (Haria) Hitz eta pitz tailerra proposatuko die euskaraz hasiberri diren helduei: Haurrarekin euskarazko istorioak irakurtzeko eta partekatzeko aholkuak.
Zaldubi ikastolarekin partaidetzan antolatutako tailerra.
16:00 — Ekaitz Bergaretxeren aurkezpena

Ekaitz Bergaretxeren aurkezpena Masusta erreximenta. Abertzale baten bizipenak (Herrima, 2024) bere liburuari buruz.
Euskaraz.
18:00 — Begetala, hartzidurak… iraultzak gure azietetan solasaldia

Begetala, hartzidurak… iraultzak gure azietetan solasaldia Teresa Moya eta Mano Bourgeois-ekin.
Frantsesez.
19:00 — Azokaren itxiera
Larunbateko gaualdia
19:00 — Baga Biga

Baga Bigaren kontzertua.
21:00 — L’écho des bananes

L’Écho des bananes kontzertua.
00:00 — Gaualdiaren bukaera
Martxoaren 30a igandea
10:00 — Ateen irekitzea

40 ardogilek (ardogile, garagardogile, sagardogile, likoregile) eta 25 liburugilek (argitaletxe, idazle, liburu-denda) beren ekoizpenak aurkezten dituzte egun osoan.
11:00 — Wine Calling filmaren proiekzioa filmeko ardogileekin

Wine Calling filmaren proiekzioa, filmeko ardogileekin.
Frantsesez, euskarazko azpitituluekin.
11:00 — Anne Pagolarekin tailerra

Anne Pagolak haurrentzako euskarazko irakurketa tailer bat proposatuko du.
12:30etik aitzina — Chefen platerak

Vivien Durand, Lormonteko “Prince Noir” jatetxe izarduneko chefaren platerak.
Cristelle Gautier, biologikoan lan egiten duen chef eta baratzezainaren eta Alison Arraud, Angeluko perretxiko hazlearen platerak.
13:00 — Kantazan abesbatza

Kantazan abesbatza feminista.
14:00 — Anari Alberdiren aurkezpena

Anari Alberdi Santesbanen aurkezpena Gari eta goroldiozko (Susa, 2022) bere liburuari buruz.
Animatzailea: Nora Arbelbide Lete.
Euskaraz.
16:00 — Nasser Soumiren aurkezpena

Nasser Soumiren aurkezpena Le vin & la Palestine (Al Manar, 2024) liburuari buruz.
Frantsesez.